i will wait for you

Ny favoritlåt. Denna gången är det I will wait av Mumford and sons. ♥ 
  
 
 

onsdag

Dagen har definitivt inte varit den bästa. Den började sådär, hade sovmorgon men försov mig lite så fick en aning bråttom. Hann ändå med bussen så det var bra! Kommer till skolan & har matte & får sedan reda på att både svenskan & filosofin är inställd så vi har håla fram till halv 3 då vi ska åka skridskor. Så jag & Emma sätter oss i skolans "kök" men la oss efter ett tag under bordet sov lite hihihi. Sen var det dags för skridskoåkningen & det var faktiskt roligare än vad jag hade förväntat mig.
Skulle egentligen dansat ikväll men mådde inte så bra så stannade hemma & gjorde läxor istället. Men nu är det färdigt med det & Pretty Little Liars står på kö!♥

flashmob

Min högsta dröm skulle vara att få vara med i en flashmob, så jävla coolt. Definitivt en sak som jag vill göra innan jag dör! För er som inte vet så är flashmob när en grupp människor (ganska många faktiskt) tränar på en dans & sedan går till en allmän plats & helt random så börjar en person dansa sen hänger fler & fler på. Åh vilken upplevelse det skulle varit, både att vara med & se en!
 
  
 

chokladbollar

Tog tillfället i akt & bakade chokladbollar som blev super smaskiga. Festade med några till Pretty Little Liars hihi♥
 

en måndag

Idag har vi varit små barn & ätit klubbor hihihi. 
 
Första dagen i skolan sen evigheter, det var riktigt skönt att vara tillbaka & träffa mina fina vänner. Skolan har väldigt lugn & eftersom jag inte var med idrotten så var det bara två lektioner. En bra start!♥

hej igen

Hej igen efter ett långt uppehåll. Denna vecka har jag spenderat i min soffa framför tv:n. Har haft nån jävla influensa som inte har velat ge sig, för ens nu då ;) Idag har jag gjort lite läxa ihopp om att inte har missat för mycket. Vilket jag ändå har eftersom jag har varit i skolan i två dagar på två veckor men det blir väl bara att jobba hårt!
 
 hittade denna på spotfiy, precis faktiskt. 

senaste från instagram

  
 
Har inte turen på min sida denna vecka. Hann knappt bli frisk innan jag är sjuk igen. Feber & allt. Så det bli hemmadag för mig imorgon & det är så sjukt drygt. Nu ska jag se på Pretty Little Liars, mina nya favoritserie. Nu när Private Practice snart är slut så måste jar har någon ny serie & följa hehehe. Pretty Little Liars är sjukt bra, mycket bättre än vad jag hade förväntat mig! :) 
godnatt♥

söndag

fin bild i repris
 
Kär söndag? Nej inte för mig... 
 
Hade planerat att vara väldigt duktig idag & göra läxor. Men tyvärr så har min förkylning hunnit ikapp mig igen & det känns som mitt lilla huvud ska sprängas. Usch, jag som var färdig med sjukdomar & var redo att komma ikapp i skolan. Hoppas inte det blir värre. Men ska ändå försöka göra lite läxor så jag kan känna mig duktigt ;) 
 
Har börjat få mer & mer kommentarer. Jättekul, fortsätt så!♥

glitter

Mitt nya "craving" inom mode är glitter! Innan var jag ganska negativ mot glitter men nu kan jag inte förstå varför. Tycker det är så festligt & det lyser upp vardagen. Så glitter funkar både till vardag som till fest. Just nu har jag blå gllittriga naglar & jag vill ha ett glittrigt linne & en glittrig stickad! 
glittrig top från BikBok 199:- 
 
glittrig stickad från Gina Tricot 299:- (den är faktiskt glittrig fast än man inte ser det på bilden hihihi)

saknar sommaren

2012
 
Precis innan det börja snöa igen så hade jag bestämt mig för att vintern var slut, dålig tajming! Jag har aldrig gillat vinterkläder & vill helst gå med skinnjacka & concverse året om. & nu känner jag att det är slut med vintern! Nu vill jag kunna använda min fina jeansjacka & inte frysa ett ända dugg. Jag vill kunna lägga mig på utedäcket & sola i timmar. Jag vill kunna bada i havet & jag vill åka på sommar resor med fina vänner. Låt denna termin gå snabbt!♥
 
 

Dagens låt!

Superfin låt! Lyssnar inte på den så ofta men den är väldigt mysig!♥ 
 
 

Emma

 
Nu har även fina Emma skaffat en blogg. Tror att den kommer blir en superbra blogg!
Klicka på bilden för att komma till Emmas blogg!♥
 

en kväll som denna

Denna kvällen har jag inte haft så mycket att göra. De läxor som har behövts att göra är gjorda & jag har inget mer på min att-göra-lista. & ibland är sådana här kvällar otroligt sköna då man bara kan få slappa & se på film eller bara gå & lägga sig tidigt. Men för mig är det oftast så att jag får lite smått panik faktiskt när jag inte har något att göra & jag får en känsla som är extremt obehaglig & som inte går att beskriva. Saker som jag vanligtvis inte går runt & oroar mig för kryper fram & hela kvällen blir i princip förstörd. Hatar den känslan.
 

america's got talent

Dessa 4 killarna är superduktiga & de är alla runt 6-års åldern. Så jäkla coolt! 
 
 
 

instagram

En av mina favoriter på instagram är DIY_IDEAS_  de lägger ut jättebra tips på hur man kan förnya saker. Både mode & indredning. Hittar alltid så mycket inspiration från den sidan! Så alla som använder instagram följ DIY_IDEAS_ :) 

torsdag

Var i skolan idag för första gången denna veckan. Det var faktiskt kul hihihi. Har saknat alla mina fina vänner. Under första rasten så gick vi till Cubus & checkade deras rea. Köpte en tröja, ett linne & medel för lösnaglar & allt för den billiga summan 129:- awesome! 
 
"basic" linne med tryck 49:- 
tröja med öppen rygg 49:- 
 
 

förra veckan

Bilder från förra veckan som Erica tog!
 

Playa Taurito

Om typ 5 veckor, sportlovet närmare bestämt så åker jag, mamma & pappa till Playa Taurito som är en liten stad på Gran Canaria. Det ska bli stormskönt! Jag har aldrig varit en äventyrlig person & aldrig en sån som åker på skidsemester på vinter utan mer en sådan som älskar att vara i värmen & sola person & det är precis så som denna semestern komma att vara! 
 
 
Hotellet som vi ska bo på heter Paradise Laga Taurito & är det ända hotellet i staden men det är stort & fint. & det viktigaste av allt, All inclusive ;) hotellet har även en vattenpark men tror inte jag kommer spendera så mycket tid där hihihi. 

vill ha & är pank

 
 
skjorta & cardigan/Cubus 
Blus/Monki
 
 

sjukstugan!

Supersnygg tös som dessutom fyllde arton i fredags whoooop. Vuxen & allt nu!
 
De senaste dagarna har spenderats i soffan med mina vänner (läs: fiender) feber & förkylning. Men är på bättringsväg nu & det är skönt! Ska dock vara hemma imorgon också men då kan jag komma ikapp med läxorna! & nu ska jag unna med mig lite daim! 
 

två helt olika youtubeklipp!

Som sagt 2 helt olika klipp! Ett massa-folk-klantar-sig klipp som jag & pappa satt & skrattade åt & en bra -låt-klipp som har blivit min nya favvolåt trots att den är vääldigt gammal! 
 
 
 
 

00:46

En dag som denna har spenderats med Emma & vi har hållit igång med bakning. Chokladmuffins & emmas egna glasyr som dagen till ära fick bli grön, fint & mumsigt! emma är mästar spristaren då jag är helt inkompetent på sånt... 
Imorgon ska vi till min syrra då vi ska fira Stinas 1 månadsdag, hihi. Dock så börjar nog bli förkyd, hoppas det inte blir värre.
 
 
Recpet på chokladmuffins (ca 15 st)
100 g margarin 
2 ägg
2,5 dl socker
1,5 tsk vaniljsocker
1 kryddmått salt (jag skiter alltid i detta steget) 
4 msk kakao
2 dl vetemjöl
0,5 tsk bakpulver
 
Smält margarin och låt det svalna. Vispa socker och äggen pösigt, tillsätt sedan de torra ingredienserna. Häll till sist i det smälta margarinet. Fyll formarna och grädda i 200 grader i 10 minuter.

firefly

Detta fina skal håller jag på att beställa hem just nu. Jag har själv skapat det på Vistaprint & just nu är det 50 % där så passa på! Citatet kommer från Your Firefly av Ben Cocks.♥

Volleybolls turnering!

Idag var det Agardh Open som då är en  volleybolls turenering där varje lag är utklätt & mitt lag var hårdrockare + en ballerina hehehe. Hade förvånansvärt kul & tror det beror på att alla var utlädda & var på bra humör. & eftersom vi är en sån liten skola så blir gemenskapen mycket bättre. Åhh vad jag älskar min skola! Väl hemma Emma umgicks jag med emma en stund & sen satte jag på lite Kiss musik på rummet & sjöng med tills pappa ropade där nere & undrade om jag sjöng eller grät... Nu är det äntligen helg & det är bara så skönt & just nu är jag väldigt glad & lycklig!♥
   

det du vill får du inte

mina senaste bilder från instagram 
 
Imorgon är det fredag. Grymt skönt! Vi har volleyboll turnering hela dan & det ska faktiskt bli riktigt kul. Varje lag ska vara utklädda & mitt lag ska vara hårdrockare, yeeeah. Kommer bli awesome! Skolan har ju precis börjat men jag drömmer mig redan bort & längtar efter sommaren. Hoppas denna termin blir toppen men att den snabbt går förbi oss ;) 

sminka dig som Michael Jackson

Såg denna videon på mina vänners blogg & fastnade för den totalt. Det är en tjej som sminkar som Michael Jackson & resulatet är skrämmande likt! Blir väldigt sugen på att prova själv. Ta tiden att kolla! 
 
 

första gången

Hela kvällen har gått till att kolla igenom bilder från Torquay. Det är konstigt, man tror att saknanden av något ska bli mindre & mindre ju mer tiden går men så är det verkligen inte. Saknar det bara mer & mer. Åh ville ingeting hellre än att spola tilllbaka tiden & leva omde 3 veckorna om & om igen.♥  
 
 
 
 

vill ha & är pank

Vill köpa hundratals stickade tröjor just nu. Men ska försöka vara duktig & vara sparsam, det var ju trots allt nyårslöfte nr 2. Men man kan allt drömma sig bort & det gör jag i dessa skönheter! & de kommer ifrån Monki♥
 
 

när man vill som mest

Ligger i min säng & lyssnar på älskade Robbie Williams. Min plan var att somna tidigt ikväll så jag inte är dödstrött när det är skoldags igen men det går sådär. Är pigg som en mört, säger man så? I alla fall så ska jag fortsätta att se på Harry Potter & dödsrelikerna del 1 som jag påbörjade i eftermiddags!♥ 
 
 

i fredags

Outfit från i fredags. Kände mig enkelt snygg i min nya stickade & min klocka!♥ 

2013-01-06

Mina kusiner & syskon var hemma hos oss igår. Väldigt trevligt, dock blev jag trött efter maten så gick upp på mitt rum & somnade. Känner mig som en bebis när jag måste sova middag, hihihi. 
 
I fredags var jag & Emma hos Tilde & det var verkligen supermysigt. En perfekt fredagskväll! Vi åt chokladfondue, frukt & såg på film! 


Fruktmys!

Just nu äter jag, Emma & Tilde frukt med chokladfondue & ser på The nanny diaries. En perfekt fredag!


shopping i Kristianstad - del 2

En stickad tröja & en blus är det sista jag har att visa från gårdagens shopping. 
Grå stickad från BikBok, 50 % (awesome)! Väldigt enkel & ganska pösig. "Lapparna" på axlarna & på armbågarna, syns inte på bilden, är the cherry on top of the cake. Kan inte säga annat än att jag är nöjd & kär i den!
 
 
Vit blus från Vero Moda, även där 50 %. Mitt finaste plagg som jag äger. Älskar den blåa spetskragen. Kan inte vänta tills jag har den på mig! 
 
 

Årsresumé 2012 - del 2

Juli - Stormtrivdes på min språkresa. Var i Paris & drack iste på hotellbalkongen. Var på Dinseyland & blev 5 år igen. Åkte till slut till Torquay i England & blev en engelskman. Åt på Subway för ofta & åkte dubbeldäckare like a boss. Ville stanna kvar för alltid. Kom hem den 20 juli. Extra många bilder på grund av resans finhet. 
 
Augusti - Första dagen på gymnasiet, var äckligt nervös. Som tur var så blev det bra, så bra. Är lyckligt lottad över mina fina nya vänner. Åkte på spa med diabetsföreningen & njöt fullt ut!. Fick fotbehandling, badade i pool, chillade i jaccuzin & åt tills jag sprack.
 
 
September - Åkte upp till Stockholm en helg & träffade mina fina språkresekompisar. Helgen gick för fort & vips så var jag i Skåne igen.  
 
 
Oktober - Reunion på Liseberg för de som var på språkresa. Satt mest ute på en bänk med Jessica & pratade men hade lika kul för det. Alla gymnasieelver hade stora förväntningar på Lunds insparkfest. Det blev ett fiasko. 
 
 
November - Tråkig månad, hände inte mycket. Var på begravning i Bohuslän, det positiva var att jag fick träffa Matilda. Såg världspremiären av Breaking Dawn del 2. Resten av månaden flöt på.
 
 
December - Fin månad. Snön kom & det togs fina bilder. Jag fick mina käraste Daniel Wellingon klocka i julklapp & det bästa av allt: Min systerdotter Stina föddes. ♥ 
 
 

shopping i Kristianstad - del 1

Som sagt, visar två av sakerna som jag köpte igår. De två resterande kommer så småningom. 
En mörkblå ganska stor väska från Accent. Har både korta & långa band, precis vad jag behöver! Kommer bli min nya skolväska & jag kommer känna mig snygg när jag bär den. 
 
Ett datorfodrla från Marc by Marc Jacobs. Kostade en förmögenhet men värt det! Kommer komma till bra användning då jag släpar med mig min dator var jag än går & min dator kommer känna sig kunglig i detta fina fodral. 

Årsresumé 2012 - del 1

Januari - Började det nya året i Stockholm då jag, mamma & pappa var barnvakt åt lilla Matilda. Emma & Emmi kom senare upp & vi hade 4 fantastiska dagar. Började sista terminen av nian & gjorde det preliminära valet till gymnasiet. 
 
Februari - Inget speciellt hände, livet flöt på som det skulle. Likså skolan. Jag längtade till min 16-årsdag, skolavslutningen & språkresan.  Tyvärr ingen passande bild till denna månad. 
 
Mars - Piercade mig i navlen & var så stolt över det. Är det fortfarande & min piercing är ett av de finaste som finns.  
 
April - Min fina Matilda fyllde 1 år. Tänk så fort tiden går! Firade henne i Stockholm med hela familjen
 
Maj - Fyllde 16 år & var lycklig. Skolan var snart slut & värmen hade börjat komma. Solade för första gången på året. 
 
 
Juni - Skolavslutning. Jag slutade nian! Var så glad & såg fram emot sommaren & gymnasiet. Firade midsommar med vänner & åkte på språresa. 
 
 
 

skittles

Min nyår var bra & rolig. Firade med mina fina vänner. Åt god mat, dansade, såg på de fina raketerna & var vaken tills det blev ljust igen. Jag, som alla andra, har två nyårslöften. Förmodligen samma som alla andra också hehehe
  • Börja träna ordentligt & regelbundet
  • Vara mer sparsam 
Får se om jag lyckas hålla dem, hoppas det! Idag har jag tillbringat dagen i Kristanstad med mamma & pappa. Väl där shoppade vi loss som galningar. Redan här bryter jag nyårslöfte nr 2 men alla gör snedsteg, särsklit på mellandagsrean.. Dagen blev väldigt lyckad & vi alla hittade finfina fynd. Jag köpte en mörkblå väska, en grå stickad tröja med "lappar" på axlarna & armarna, en vit blus med blå spetskrage & ett datorfodral från Marc by Marc Jacobs. Bilder kommer senare. På vägen hem åkte vi inom till min syrra & gosade med Stina, min sötnos. 
Nu ikväll har jag varit med Emma & jag har sett Snuten i Hollywood & ätit Skittles, nostalgi godis från England.♥ 
 

RSS 2.0