Fifth Challlenge - Min framtid

Okej min framtid, var ska man börja? 
Jag vill bli något inom mode. Jobba som journalist på amerikanska tidningen Elle. Just nu är de det som gäller. Jag vill bo i New York. Har dock aldrig varit där, men tror att det kommer falla mig i smaken. Jag bor ju i en liten skitby och det faller INTE mig i smaken, haha. Är mer en storstadstjej. 
Jag vill flytta till New York tidigt, vill ju fortfarande ung när jag kommer dit ;)  
Vet inte riktigt vad jag mer ska skriva. Det är liksom detta jag vill göra med min framtid. Låter kansek tråkigt, men för mig är det alldeles utmärkt! :) 
 
 

Bild från igår

 
 
 

Fourth Challenge - Bilder på mig själv


Bite The Bullet

Tjabba! sorru för urkass uppdatering idag. Har inte bara orkat om jag ska vara ärlig... 
Men aja nu sitter Emma och Emmi i min soffa och "tjafsar" om släktnamn. Haha nä de tjafsar inte. Så jävla kul att se dem, vi har setts alla tre på jättelänge. Vi ska ha en 100% tjejkväll. Ska bli awesome! 
Kan inte skriva mer nu för de drar nästan iväg mig nu, haha ;) 
 

Third Challenge - Konstiga saker jag gör när jag är ensam hemma

1. Pratar med mig själv. Jag pratar mycket, högt och om konstiga saker!
 
2. Jag dansar, sjunger och hoppar runt. Bara för att jag kan! ;) 
 
3. När jag ser på TV så kommenterar jag typ allt!
 
4. Jag får sådana konstiga ryck. Typ att jag ena skeunden springer omkring och är bara allmänt galen och sen nästa sekund så är jag normal igen!
 
5. Jag härmar massa saker som jag läser eller ser. Och så sjunger jag det jättelänge och väldigt konsitigt! 
 

There´s no need to be afraid...

Hello. 
 
Har precis gjort färdigt min spanskläxa. Känner mig duktigt som väntar till allra sista sekund, haha. Men let´s face it ALLT är roligare än läxa ;) har dessutom hitta en bra sida där man kan se i princip alla tv-serier. Det är där jag har sett Doctor Who och nu ser jag på Private Practice, älska!! Här hittar ni sidan! Dock är det jävligt mycket reklam, men aja. Bara att kryssa bort ;) 
Imorgon så ska vi fotograferas. Och med vi så menar jag Tilde, Emma, Monica, Elina, jag och Erica som även sköter fotograferingen! Ska bli kul, hoppas det blir lite fina bilder som man kan lägga upp här, we´ll see! 
Borde egentligen vara duktigt nu och sova men YOLO liksom, haha. Nä men snart ska jag gå och lägga mig. Är helt död på morgarna, usch. 
 
Hoppas er dag har varit bra!  
 
 

Second Challenge - Mina syskon

Jag har tre syskon, halvsyskon. Alla på pappas sida. Jag är yngst av oss fyra. Jag är minstingen, haha! Tänkte skriva lite snabb smmåfakta här om dem + bilder! 
 
Andreas bor också i Genarp, med sin sambo Nina och deras hund Melvin. Andreas har bott på lika olika ställen, Genarp, Dalby, Malmö, Lund och slutningen Lund igen! Jag kallar han oftast för Andi, när jag var liten kallade jag honom för Deas, haha. 
 
 
Maria bor i Lund med hennes man Martin och deras lilla hund Max. I december får de tillökning med en liten pojk eller flicka. Spännande! Maria var au pair innan i England och bodde där ganska länge. Det var där hon träffade sin man Martin, för två år sen flyttade de till Lund!
 
Torbjörn bor i Stockholm med sin sambo Helena och deras lilla dotter Matilda. Han bodde ganska länge i Götteborg men för kanske 5 år sen så flyttade han till Stockholm. Hans dotter Matilda är 1 och 1/2 år och är välrdens sötaste! 
 

Oops

Skrev ju i 30 days challenge inlägget att det var erica och tilde som kom idén, fick precis ett sms från emma som var ledsen och sa att det faktiskt var hon som kom på det. Så förlåt så heemskt mycket emma, det var aboslut inte meningen! Hoppas du kan förlåta mig hjärtat ;) 
 
 
 
 

First Challenge - Min diabetes

Jag fick diabets den 11 oktober, jag var 14 år och hade legat hemma i en vecka med hög feber. Inte visste jag vad som skulle hända veckan efter. 
Mina föräldrar blev oroliga eftersom febern aldrig sjönk och jag hade fått extremt ont i magen. Så pappa åkte med mig till vårdcentralen. Där fick jag ta en rad med massa prover. De skulle bland annat kolla om det var något fel med min blindtarm. Svaren kom tillbaka och inget vad fel med min blindtarm. Dock så var mitt blodsocker på 12,5. Det är för högt. Sjuksjöterskan sa till mig att inte vara orolig och att blodsockret ibland stiger när man är sjuk. Men för säkerhets skulle så skulle vi åka in till sjukhuset. Vi gjorde som hon sa och åkte direkt till sjukthuset. Nu vred sig min mage hela tiden. Inte för att jag hade ont utan för jag var så himla orolig. Pappa var helt säker på allt var bra. När vi kom till sjukhuset så fick jag ta massa prover där också. De mätte mitt blodtryck, blodsocker och mycket mera. De sa till mig att det förmodligen inte vara diabetes, men kom snabbt tillbaka och sa att tyvärr så finns det en stor risk att det är diabetes. De sa även att mer kunde de inte göra den dan utan jag fick åka hem och åka in tidigt dagen efter. Med mig hem på armen hade jag en kanyl som skulle sitta kvar tills dagen efter. Jag gick och la mig den kvällen med världens klump i magen. Detta var en söndag. På måndagen så åkte vi direkt in till sjukhuset där det mest var att vänta. Jag fick dricka ett glas med socker, trodde inte det skulle vara så äckligt som det var! Jag fick sedan vänta. Anledningen varför jag var tvungen att dricka det var för att se om mitt blodsocker stigde när jag fick i mig vätskan. Om den gjorde så hade jag diabetes. Efter två timmars väntetid så kom min läkare in och vi satte oss ner. Då kom bomben. Blodsockret hade stigit efter att jag hade druckit vätskan, jag hade diabetes. Visste verkligen inte vad som skulle hända. Helt plötsligt var jag tvungen att lära mig hur det är att ha diabetes. Nu var jag tvungen att mäta mitt blodsocker flera gånger om dan och ta spruta varenda gång jag skulle äta. Det tog långt tid innan jag ens förstod att det var på livstid. Innerst inne visste jag det men ändå så sa en del av mig att detta bara är en svår influensa. 
Nu har det snart gått tvår år och min diabetes har sjunkit från att vara en extremt stor del av mig till att bara vara pytteliten. Den finns men den stoppar inte mig från att leva. Jag vet hur den fungerar och det betyder att jag lever ett alldeles normalt liv, som vilken tonåring som helst. Det känns jävligt bra, att veta att ens sjukdom inte stoppar en från att leva fullt ut. 
Till alla er därute som har diabets, låt den inte trycka ner er. Let´s show this bitch how it gets done! ♥
 

10 days Challenge!

Fick ett tips idag i skolan av Erica och Tilde att jag skulle prova på detta 30 days challenge, dock väljer jag bara 10 dagar. Får se om det blir bra eller ej! :) 
 
1. Min diabetes
2. Mina syskon
3. Konstiga saker jag gör när jag är ensam hemma
4. Bild på mig själv
5. Min framtid
6. Vad har jag i min väska? 
7. Min bästa resa
8. 5 favoriter från garderoben  
9. 5 favoriter på tallriken 
10. 3 fobier 
 
 
 

Dagens outfit!

Så här såg jag ut idag! Använde dessutom min jacka, köpt i somras, för första gången :) 

 
 
T-shirt med spets/Gina Tricot         Halsband/Gina Tricot            Jeans/???          Boots/VagaBond

 
Jacka/Tenson
 
 

24 september

whoop whoop, exakt 3 månader tills det är julafton! Taggad eller vad?! Ska börja skriva min önskelista ikväll tror jag, hihi. 
 

Det har varit en bra dag får man väl säga. Har skrattat mycket, det är alltid kul ju! Har bara haft 3 lektioner så det har varit hyfsat chill. Vi gjorde misstaget att gå och till donken och äta frukost när det ännu en gång var god mat till lunch, haha. Men som tur är så fick vi ingen efterrätt denna gången. 
Ikväll så ska jag beställa hem iPhoneskalet som jag berättade om i förra veckan, jippie! 
Men ska dock vara lite nördig nu och spela sims! 
 
Ha det bra så länge :) 
 

Party innan läggdags!

Najeneun ttasaroun inganjeogin yeoja 
Keopi hanjanui yeoyureul aneun pumgyeok inneun yeoja 
Bami omyeon simjangi tteugeowojineun yeoja 
Geureon banjeon inneun yeoja
 
 
 
 

Bilder säger mer än tusen ord.

 
 
 
 
 

Längtar tillbaka...

 
 
Mysoutfit idag, det är ju faktiskt söndag ;) 
T-shirten har jag självt gjort i Torquay, på språkresan, eller jag valde trycket "Keep calm and fuck off" 
Åhh, det var den bästa resan jag någonsin har gjort. Det var så jävla kul. Och jag träffade så underbart folk. Det var ju där jag träffade stockholmsfolket. Alla ni som tvekar på att åka på språkresa, GÖR DET! Ni kommer inte ångra er, jag lovar! :)

When I could be doing somthing more dangerous, like rearranging my sock drawer

I wish it could be christmas everyday... 
 

Julhumör igen, var väldigt nära på att ladda ner Kalle Ankas julafton innan men hann stoppa mig själv. Vissa saker ska man bara se en gång om året ;) 
Detta har hitintills varit en riktigt slappedag. Låg i sängen och kollade på O.C tills halv 1 och sen åt jag frukost. Och nu gör jag läxa. Har precis gjort färdigt ett arbetsgivarintyg till svenskan och ska snart börja spanskan, usch. 
Funderar om jag ska göra en liten paus och baka något gott och sedan fortsätta? Lutar starkt åt det hållet. 
 
Slänger in ett jullåtstips här! Erkänn ni längtar till julen!? ;)
  
 
 

Where is life in this town?

Håller på och somna framför datan zzZZZ borde stänga ner den, men vill inte sova! 
Hur har eran kväll varit? Min har varit sådär, ganska dryg. Och jag är ganska säker på att morgondagen kommer bli detsamma. Ska nämligen göra mina läxor då, usch... 
Mamma hade bakat en god äppelkaka inför ikväll och jag förevigade ögonblicket ;)
 ova 
 
Måste faktiskt sova nu, somnade precis haha. Godnatt 
 

Chokladsmet

Åhh är väldigt baksugen! Typ baka fina chokladmuffins eller kladdkaka. Men det går tyvärr inte för vi ska ha gäster som kommer typ när som och det känns lite konstigt om jag börjar baka mitt i allt ihop, haha. Missar en fest för de här gästerna också, typiskt :( 
Nu är de här så får vara lite social! 
Ha det bra så länge. 

Lana Del Ray för H&M


Bloglovin

Följ min blogg med Bloglovin

Dagens låt



Instagram

Ni har väl märkt att Blogg.se har infört ett nytt sätt att få bilder på bloggen. Nu kan man ta bilder från ens instagram. Skitbra tycker jag så slipper man blogga från mobilen varje gång man vill ha en instagrambild på bloggen! Jag är även en trogen instgrammare (kajjssas) och lägger ut mycket bilder så för mig passar det utmärkt! 
 
 
Slänger även in ett litet låttips!
 


Lördag

Godmorgon på er! 
 
Vaknade upp hos min syrra och fick sällskap i sängen av hennes hund Max på direkten, mysigt! Tog sedan bussen hem och nu sitter jsg på mitt rum och lyssnar spotify! Jag, mamma och pappa ska snart åka till Nova Lund. Ska dock inte shoppa, tror jag iaf ;) 
 
Ha en bra dag! 
 

Espresso House

Sitter på Espresso House nu med Erica, Tilde, Emma och Monica. Vi fick sluta en timme tidigare idag eftersom vi var så duktiga på matten! :)
Vi hade 3 timmars håltimme idag. Jag spelade sims hela den tiden, haha! Jag och Monica köpte chips på hålan men det skulle vi adrig ha gjort! Det var riktigt god mat till lunch. Pepparstek med potatisgratäng. Och 4 olika efterrätter: Chokladmousse, jordgubbsmousse, fruktsallad och kärleksmums! MUMS FILIBABBA!
 
Ikväll så ska jag ha tjejkväll med syrran. Jag ska laga mat och sen ska vi se film. Och sen ska jag sova över där :) får se om jag bloggar mer ikväll annars ha en bra kväll!
 

Skype

Sitter framför datan nu och skyper med Emma, Erica, Tilde och Monica! Har typ pratat sen 7-tiden. Vi har hunnit göra lite läxa också. Duktiga tjejor! ;) 
Extremt onödigt inlägg men aja. Godnatt! 

Hurra!

Haha var bara tvungen att lägga upp! 

Bara jag?

Är det bara jag som tycker det är oerhört kul när man läser kändisbloggar och märker att det kopiera från varandra rakt av?!
Ex: Isabelle Strömberg skrev ett inlägg för ett tag sen för -och nackdelar med att vara känd bloggerska. Någon dag senare gör Hanna Widerstedt samma sak. Ni hittar Isabelles inlägg HÄR och Widerstedts inlägg HÄR!
Har sett flera gånger att de bara kopiera av varandra totalt. Ganska kul eftersom de är kända för att de är just så som de är och inte några kopier (nästan alla iaf). Inte så äkta om man kopierar av andra. Jag menar att de får betalt för att skriva. Hur kul blir det till slut för läsarna att läsa samma sak hela tiden? Bloggtorka kanske? 
 
Dessutom så läste jag nyss att Widerstedt skriver på sin blogg att om hennes läsare röstar på henne till Blogawards så kommer de ha möljigheten att vinna "dyrgripar för 8 000 spänn" Mutor?? Ni hittar inlägget HÄR
Gud, låter som värsta skvallerbloggen men det är ju kul ;)  
 
xoxo Gossip Girl, HAHA!

It´s a shame.

What a shame we never listening, I told you thrue the television...
 
Listade ni ut vilken låt det var?? Shame med Robbie Williams & Gary Barlow. Tyckte det var typ den bästa låten för ett tag sen, lyssnade dock isönder den. Bara jag som gillar att gå i genom gamla spotifylistor och lyssna på låtar som man gillade för några år sen. Alla minnen kommer tillbaka! Just nu ekar She Bangs av Ricky Martin ur mina högtalare. Dansade till den för kanske 4 år sen och älskade verkligen den :) 
 
Det har varit en bra dag. Eller VÄLDIGT bra dag. Vi skulle egentligen gå i skolan till kl 2 men vår psykologilärare var sjuk så vi slutade efter lunch. Gött! Så vi gick till Wayne´s Coffee, Tiger, LagerHaus (där jag köpte en mugg) och till en second hand butik!   
 
 
Dessutom så har jag köpt min insparksbiljett. Lund ska ju ha en sådan fedefest (skånska där ja) den 5 oktober, så jag köpte min biljett av Erica :) Måste säga att det har varit en lyckad dag! 
 
 
Mugg från LagerHaus, finfin med prickar! 

Har ni haft en bra dag?

Oss ♥

 
 

Black with pearls

Hej alla. Hoppas ni har haft en bra dag? Min har varit helt okej, känt mig lite konstig. Men så är det väl ibland? All kan inte vara bra alltid. Iaf så har jag haft dans ikväll, alltid lika kul! Jag har på känn att det kommer blir en riktigt bra uppvisning. Fast det är typ ett år till dess ;) 
 
Jag berättade ju igår att jag skulle köpa ett iphonskal. Och det håller jag fast vid MEN det blir ett svart istället. De fina pärlorna är fortfarande kvar men sjävla skalet är svart. Vill hellre ha det för det känns som man ser pärlorna bättre då och det är mer vintage stil. SNYGGT! 
Har även sätt att jag har skrivit sidans namn fel, inte för att det gör någon skillnad, men det riktiga namnet är:
IDIWA  :) 
 
 

Chris Brown musik på bröllop!

Haha så gulligt! :)
  
 
 
 

White with pearls

Ska jag beställa hem??




Paljetter & Glitter

Bara jag som tycker att Kenzaz klänning från CHIC-galan är absolutey lovely?! Klänningen är designad av Ida Sjöstedt. ♥

 

White

Hej på er. Idag hade jag på mig min fina topp från Vero Moda och stilrena halsbandet från Gina Tricot. ♥






Gifyo.com


Dagens inspiration!





I have finally seen the light.

Tänkte tipsa om en bra låt och bra tvserier! :)
 

O.C: Superbra serie som alltid kommer vara bäst! Har med allt, romantik, komedi men framför allt drama ;) 
Friends: En serie med BÄSTA humorn. Nu för tiden så finns det inga riktigt roliga komediserier, de är alla gasnska b. Men Friends är så jävla humoristiskt och alltid så klockren. Perfekt om man vill pigga upp sig lite! 
Desperate Housewives: Ja vad ska man börja där? En serie där de går från att mörda till att gå på fina kalas? Kan ju bara bli succé! 
Doctor Who: Har precis börjat titta på Doctor Who men älskar det redan. Brukar egentligen inte titta på den sortens serie men Doctor Who är jättebra verkligen och jag diggar dessutom David Tennant! 
 
 

Some kind of Madness

Hej bloggen. Förlåt för dålig uppdatering idag, har bara inte orkat. Känner mig ganska nere idag med! Tror jag börjar bli sjuk :/
Men om man ska se positiva saker istället så övningskörde jag för första gången idag, var skitkul! Hade dock lite problem med att starta. Det kom till och med upp en skylt på displayen att man startar bilen genom att släppa på kopplingen. Blev dumförklarad av en bil! HAHA
Nu har jag precis duschat och ska se några avsnitt Doctor Who! 


 

Går bara omkring, har inget mål

 Hej på er. Kvällen har inte varit bra. Kännt mig oerhört nere och vet inte varför. Vill bara tillbaka till Stockholm. 
Jag vill komma bort från verkligheten. 
 

Music

Detta är låten som jag pratade om innan. "No time for us" av Broder Daniel! 
 
 

Vagn 3, plats 11

Har suttit på tåget som tar mig hem igen i ungefär en timme. Three to go... tur att jag har datorn med mig! Har börjat läsa "Elsas Mode", bara några sidor dock men den är bra.
Har haft en underbar helg i Stockholm. Kommer sakna det. Igår kväll så satt vi på Jessicas balkong och åt jordnötsmör-och sylt mackor och drack iste långt in på natten. Kallt var det men det sket vi i. Efter ett tag så sa Adrian att han skulle gå in och "bara värma sig", somnade på direkten haha. Jag och Jessica satt kvar till halv 4 och pratade, skrattade. Sen gick vi in och skulle kolla på ett Doctor Who avsnitt men vi båda somnade ganska snabbt. Märker att jag har börjat lyssna på annan musik och kolla på nya serier och sånt sen jag träffade Jessica. Hon älskar Broder Daniel och just nu sitter jag och lyssnar på deras låt "No time for us" och hon älskar Doctor who, ska ladda ner säsong 1 när jag kommer hem, haha. Hon är en sån jävla underbar människa!<3
 





Dresses

Är jättepepp på att köpa en ny klänning och visst är dessa fina? :) båda är från H&M!




Alla vill se dig dala nu.


Har kommit hem till Jessica igen. Sitter med våra datorer och är osociala medans Adrian är extremt uttråkad!
Vi har varit ute på stan och mest gått runt och haft det mysigt. Åt middag på donken med sämsta kassören/servitör. Glömde typ bort allt det vi hade beställt, haha. 
Ikväll så ska vi hitta på något men vi vet inte vad. Hoppas ni får en bra kväll! 
 

Just nu!

Lyssnar på Broder Daniel och snart ska vi bege oss ut och ha kul.

 

Lördag

Har precis vaknat upp i Jessicas rum och lyssnar på Snook. Blir nog frukost snart och sen ska vi hitta på något kul. Vad vet vi inte än.
Hoppas ni får en bra dag! 
 

Jessicas rum!

Sitter i Jessicas rum och ska titta på Doctor Who. Har haft en superbra kväll med trevligt folk!
Förresten förra inlägget skulle egentligen läggas upp typ vid 4-tiden men det gick inte så det fick bli nu istället!
Kommer inte uppdatera så jättemycket under helgen tror jag, ska ha annat kul för mig ;)
Godnatt


Vagn 8, plats 27

Hello.
Sitter på tåget mot Stockholm nu! Det ska bli så jävla kul. Dock så fick jag en ganska dålig vagn. Och det värsta är att det inte finns något eluttag och jag har inte mycket batteri på iphonen. Är dessutom inne på min andra film nu, Flashdance, så data batteriet börjar också lida mot sitt slut. Som tur är har jag boken "Elsas Mode" en Elletidning och min iPod så klarar mig ;) 


Noddy Top


13 september

Sitter på filosofilektionen nu och tittar på någon filminspelning konspirationer. För er som inte vet vad det betyder så är det när man tvivlar på något stort som har hänt. Ex. de finns ju vissa som är helt säkra på att amerikanerna aldrig åkte till månen år 69. Utan att det var bara en bluff. Det är sånt vi ser på. Fast nu är det om någon stor fotbollsmatch för länge sedan där Sverige vann och någon man som är helt säker på att matchen var iscensatt. Aja, lät väl intressant? ;)
Imorgon så åker jag till Stockholm för att träffa Jessica, Rasmus och Adrian :D
Har inte träffat dem sedan språkresan. (2 månader sen) låter kanske inte så mycket men har saknat dem som fan!
Kommer bli en super bra helg!
Puss


Höstens Vill Ha!

Väska/Scorett                                       Jacka/Bubbelroom                                Boots/Scorett
 

TeenagerPost













Onsdag

Har datakunskap nu, vi ska göra ett powerpoint och vi får själv bestämma ämnet. Ska komma på det ultimata. Typ något awesome! 
Idag är det dans, ska dock inte vara med eftersom jag inte mår så bra. Om jag blir sämre så åker jag nog inte ens in till Malmö, för se... oj, fick precis lite skäll för att jga bloggade på lektionen, hihi. Så måste sluta nu ;) 
Puss
 

Dagens låt!

I Love It - Icona Pop
Inte särsklit ny men jävligt bra!

  
 
 
 

Kvällsinlägg


Bjuder på dessa två bilder en kväll som denna!
 
Ska snart gå och lägga mig, snart ;) imorgon börjar vi inte för ens 10:15 så det blir lite sovmorgon, yaaay. 
Vad har ni gjort en kväll som denna? Jag har gjort läxa och sedan nördat Sims, hihi. Asså gud har blivit helt beroende... 
Jag känner mih lite sådär halvkass, lite ont i halsen och allmänt hängig. Ska skippa morgondagens gympalektion så det inte blir värre. Men ändå skönt att sklippa gympan.   
Godnatt
 

Bloggar

Tänkte berätta vilka bloggar jag läser, det är mest det "typiska" kändisbloggar men läser även privata bloggar.

Kissie 
Isabelle Strömberg
Kenzas 
Paow
Dessie 
Daniel Paris
Hanna Widerstedt
Hotgossips 
 
Och sen läser jag också några "privata" bloggar, kompisar eller bara bloggar som jag har hittat och fastnat för! 

Acires.se 
Illusioner.se
Sannasrum.se  
 
 

Jag gissar att kändisbloggarna inte var någon nyhet men jag tycker verkligen ni ska kika in på de tre sista bloggarna. Alla väldigt fina på sitt sätt! :) 

William Spetz!

Hade faktiskt ingen anigng vem människan var för någon vecka sen men mina kompisar visade sedan ett klipp på honom. Fy fan var rolig han är! Han hade ju en blogg innan som hette Lillabloggen  men han skriver inte på den längre utan gör bara videoinlägg på Youtube. Men bloggen finns kvar, så kika in där om ni vill! 
 
 

Louis Vuitton

Jag älskar märket Louis Vuitton, särsklit väskorna. Alltid så snygga och stilrena! 
Nu i våras när Louis Vuitton visade upp sin vårkollektion så var det mycket fint med. Lite 40-50 tals inspirerat, me like! Och det bästa av allt var att i mitten av catwalken så var det en karusell, en sån ponnykarusell, i helt vitt!  
 
 
 

Fashion!


Flower


Inspiration - Mode


 






Tisdag


Jag & Emma! 

Har engelska nu, inte så kul. Gör typ inget. Känner mig mycket duktig haha! Efter engelskan så har vi tyå två timmars håltimme, yaay. Men vi får väl ta fram våra datorer och vara osociala. Som vi är nu ;)  
 
Förresten, visst är detta skal bara såå fint!? Ni hittar det på indwa :)  
 

Nice pics!


Simsnörd är vad jag är!

KLICKA HÄR Erasure - When I Start To (Break It All Down) 
 
Denn låten hörde jag faktiskt på Sims hihi. Min sim dansade runt lite och så kom denna låt och jag blev själv på lite dans humör ;) hittade den sedan på YouTube. Så var inte oroliga - låten är på engelska och inte på simsspråk :) 
Innan jag går och lägger mig så ska jag måla naglarna och se på Friends! 
Godnatt

Väst?

Börjar tycka att det är snyggare och snyggare med väst och är lite inne på att köpe en. Antingen i skinn, jeans eller päls. Vad tycker ni om pälsindustrin?   
 
 



Trött...




Har kommit hem från skolan nu, eller rättare sagt skogen! Vi hade ju orientering idag, yaay. Är inte en skogsmänniska. Gick på en Mulle utflyckt när jag var liten och tyckte det var skittråkigt haha. Men iaf så gick det ändå hyfsat bra får jag väl säga. Jag gick med Monica, Emma, Tilde och Elina. Så vi hade det trevligt medans vi virrade runt i skogen.
Innan orienteringen så var vi i skolan och hade filosofi och åt lunch. Det var världens godaste lunch, Anklår med aprikossky och potatismos. Och till efterätt var det chokladkaka, dock var den inte riktigt i min smak men det andra var såå gott! Det är ju fördelen med att gå på Agardh man får äta på resturangen Tegnérs. Och när det har vairt någon fest där så brukar vi få efterätten som blir över, lyx eller hur? ;) 
Ikväll blir det bara att ta det lugnt. Ingen läxa behövs göras (tror jag). Så ska spela Sims, hihi nörd.  
 
 

Fördriver tiden

Mobilinlägg nu då!
Sitter på Espresso House och fördriver tiden. Vi börjar om typ 35 minuter så då passar det perfekt med en chai latte innan dess :)


Godmorgon!

Kollar på MVT Breakfast Club just nu men ska gå och göra mig i ordning nu. Idag så börjar vi 10:40 och det är ju skönt till en viss del men vi har även orientering idag och det är fan inte nådigt! Aja, får gör det bästa av dagen ;)
Ha en bra dag alla! 


Both Of Us

 KLICKA HÄR FÖR ATT LYSSNA

Gammal Klassiker

Betty Davis Eyes - Kim Carnes  
 
KLICKA HÄR FÖR ATT LYSSNA! 

S Ö N D A G

Hello! 
Nu har jag kommit hem efter en underbar helg på Ystads Saltsjöbad! Allt har verkligen varit jättebra. Det enda som kanske inte var så bra var maten, det var inte riktigt min stil haha. Men annars har det varit super! Kommer sakna att kunna bara kunna hoppa i Jaccuzin efter frukosten ;)  Dock så forsov jag och Emma mig imorse så vi missade frukosten, blev lite ledsna eftersom frukosten var syndigt god men vi hade så tur att lunchen var typ samma fast ännu mer av frukosten. Inte så nyttig helg, haha. 
 
suger att bilderna blir så små :( 
 


















Lördag

Hej från lyxet!
Igår så badade vi bubbelpool på takterassen och bara tog det allmänt lugnt. Det var verkligen jätteskönt att bada bubbelpool och bara snacka.
Idag fick vi världens godaste frukost. Den bestod bland annat av: gott bröd, brie, bacon, scrambled eggs, amerikanska pannkakor, crossiant och det bästa av allt, NUTELLA! Det blev nästan nutella på allt. Förutom äggen och bacon ;) efter frukosten så satte vi på oss våra morgonrockar och gick till spa:et och badade i poolen, jacuzzin och i de varma källorna utomhus. Så jävla skönt, vi ska dit ikväll också!
Oj, detta blir ett långt inlägg haha.
Vi har lyssnat på en föreläsare nu på eftermiddagen, ska gå på Zumba snart och sedan lyssna på en till föreläsning. Busy busy!
Men trivs så jävla mycket! Dock så glömde jag min kamera hemma, så det har fått bli iPhonebilder, ska kolla på alla när jag kommer hem, hoppas de är bra!
Hoppas ni har en bra helg!
Puss


Smurfar!


På väg mot Ystad!

Sitter nu i Sandras bil med Emma och är på väg till Ystads saltsjöbad! Sandra är tjejen som har fixat denna helg.
Vi var på café precis, Pronto på Lilla torg i Malmö och blev intervjuade av Skånska Dagbladet om denna helg. Kul att få läsa om det sen!
Kommer uppdatera er mer ikväll!


Fredag!


Äntligen fredag, sjukt skönt. Har precis haft engelska och har håltimme nu. Ska gå och äta när Erica har haft sin språklektion och sen slutar jag och åker till Ystad och bara tar det lugnt! :D
 

Lack!

Fy fan vad lack jag är! 
Innan jag åkte på språkresa (30 juni) så gjorde jag ett syntest på för att få godkännt tillstånd till att börja övningsköra. Jag gjorde det några dagar innan jag åkte. På sjukthuset sa det att de skulle skicka resultatet direkt till Trafikstyrelsen. Nu efter två månade så har jag fortfarande inte fått något brev från Trafikstyrelsen om att jag kan börja övningsköra. Utan jag får ett brev där det står att de inte har fått in syntestresultatet. Det ligger alltså fortafrande på sjukhuset och det har gått så pass länge så att jag måste göra ett nytt! Och så får man se hur långt tid det tar efter det! Så jävla störigt! Har varit irriterad på detta hela kvällen. 
aja, ska måla naglarna! 
godnatt

Hemma!

Hello. Har precis kommit hem. Vi har ingen läxa så jag ska bara ta det lugnt i eftermmiddag/ikväll, skönt! Ska nog  spela sims om en stund, hihi! Jag älskar verkligen sims, så jävla kul. Haha så nördig jag låter :( 
Jag följde mitt eget råd och åt på subway innan jag åkte hem. Emma, Tilde och Moncia underhöll mig så länge. 
Sen så gick vi alla åt var sitt håll. Jag hade gott om tid innan bussen skulle komma så gick in på Gina. Och så klart så hittar jag något. Köpte ett halsband för 99 kr. Väldigt simpelt, men stilrent. Ett halsband i min smak ;) 
Hörs senare ikväll! 
 
   

vet inte varför bilderna blir så små :(
 
 

Psykologiketion

Är på psykologilektionen nu, ganska kul. Gjorde precis färidgt dagens uppgift. Den gick ut på att beskriva vilka roller man tillhör och varför man tillhör dem. Låter inte så kul men det var helt okej! ;) 
Är fortfarande vrålhungrig, det var inte alls god mat i skolan. Så åt typ inget, funderar på att gå tll subway sen. Mina klasskompisar är redan trötta på mig, tjatar om subway hela tiden haha. Det är ju så gott! 
 
Puss 
 
förresten gå in på  http://acires.se/ en awesome blogg verkligen. Det är tjejen som gjorde min finfina design, Erica, hennes blogg är jättefin verkligen!


Jag ska på SPA!!

Hihi, jag ska på spa och skämma bort mig, ska bli såå skönt! Jag ska vara ledare för ett diabetes"läger" denna helg och vi ska till Ystads saltsjöbad och bara chilla! Ska bada tunna (tror jag), gå på spa:et (såklart), gå på zumba! Har velat prova på Zumba jättelänge nu så det ska blir riktigt kul! Vi får dessutom goodiebags från Veco Revyn. Vilken drömhelg! Ska bli skönt att komma bort från vardagen och bara kunna slappa! 
Sen nästa helg så ska jag till Stockholm och träffa min akompisar från språkresan. Ska bli så jävla kul! har inte träffat dem sen i juli. Saknar dem jättemycket. Vi hade så kul tillsammans och jag tror att vi kommer har precis lika kul den helgen! :D 
 



Filosofi time...

Sitter på filosofi letionen nu och har det ganska tråkigt faktiskt. Vill bara gå och äta maaaat!! hej jag heter monica. 
okej, det sista var från mig kompis monica, haha så söt! <3 
Men i alla fall så ska vi tydligen göra någon övning nu, tankeexpriment kallade läraren det. Tankeexpriment med M&M:s.  
aja det blir väl bra!....

Outfit of the day!


ELLE

Kvällens underhållning, Elle. Dock kommer den ej läsas ut ikväll då den har 247 sidor att gå i genom!
Godnatt


Dagens inköp!

 

Var på dans idag i malmö och gick in en sväng på Entré (som jag alltid gör innan dansen, haha) för jag hade en snygg stickad tröja på BikBok. Och visst kan man inte mostå denna godingen? Så klart jag var tvungen att köpa den!  (fast jag köpte den lila och inte den här rosa, fanns bara bild på denna) 
 
puss

Första inlägget på blogg.se

Hello blogg.se  
 
Kajsa heter jag och är 16 år. Jag har precis börjat på gymnasiet och stromtrivs verkligen! Gick på höstadiet i en liten by där jag även bor så nu känns det skönt att kunna gå i Lund. Jag går samhäll beteende, och som sagt stormtrivs!
På min fritid så dansar jag jazz/show dans. Har dansat sen jag var 8 år och brinner för det otroligt mycket. Jag gillar även mode, blev väldigt modeintresserad i början av 9:an och är nu hel fast.
när jag var 14 år så fick jag diabets. Var en jobbig period. Men jag var stark och har nu hittat rätt spår och lever ett underbart liv!  
Men ska inte trötta ut er för mycket med min självbioagrafi, det är nog inte så intressant? ;)
 
Jag bloggade innan på Devote.se och tyckte det var jättebra tills någon månad sen. Jag tycker inte att det är en dålig blogg sida, absolut inte men ville ha en förändring. Min kompis Erica (hon som gjorde denna underbara design + det absolut första inlägget här) bloggar på blogg.se och sa att det var awesome! så litade på henne. Och än så länge verkar hon ha helt rätt! :) 
Min blogg handlar om allt möjligt, vardag, musik, mode. Allt mellan himmel och jord!
Hoppas ni kommer tycka om min blogg! 
 
Puss 
 

 
 
 

Kör igång nu Kajsa!

 
Woho, nu är din bloggdesign äntligen insatt bästa Kajsa! Hoppas du blev nöjd och att du kommer blogga skiten ur oss nu! ;)

Välkommen till min nya blogg!

Mitt första inlägg.


RSS 2.0