Old and only in the way

Är det bara jag som har absolut ingen aning om när det är Halloween nu för tiden? Tydligen så verkar det vara idag, enligt Facebook. Innan visste jag alltid villken dag på höstlovet det var. Men nu, nada! Det känns som Halloween inte är så stort längre. Brukade innan va överdrivet pyntat överallt men har knappt sett något detta året. Dessutom så har det inte ringt på några barn och sagt "Bus eller godis?", saknar det. Jag och pappa hade ju varit så duktiga och köpt godis så vi skulle kunna ge dem, suck...
 
 

Dagens låt!

Ben Cocks - Your firefly
 

En dag på Ullared

 
 
 
Har sjunkit ner i soffan med datan i knäet. Har kommit hem från en händelserik dag på Ullared! Gick upp i ottan för att vara i Lund tills bussen skulle gå, 7:25. Klockan 10 var vi på Ullared. Med bestämda steg tog vi varsin vagn och steg in på Ullared. Hittade mycket fint, visar bild imorgon. Är supernöjd! Men sved i plånboken gjorde det allt ;) 
Ikväll ska jag inte göra något speciellt, bara ta det lugnt. Kanske se någon bra film, vem vet? 

Ett sista inlägg för dagen

                       
 
Nu ska vi hoppa i säng. Ska ju upp ganska tidigt imorgon, Ullared u know ;) Ikväll gar vi ätit Ben&Jerry och sett Anki och Pytte. Haha åh så jävla söt anka. Vi såg även Lol. Riktigt bra film! :) 
Godnatt
 

En dag med Emma!

 
 
Har haft en fin dag med Emma. Hon kom hit vid 12-tiden och vi gick direkt till pizzerian och åt lunch. Emmi kom och gjorde oss sällskap efter ett tag. Sen drog jag och Emma hem till mig och såg Paranormal Activity 1 & 2, fy faan asså! Vi gick sen till Ica med skräck i ögonen haha. Nu chillar vi i min säng, ska snart äta och sen ska vi se någon typisk tjejfilm och äta Ben&Jerry! :) 

30 oktober

 
Beundrar mitt nystädade rum. Hihi, sällan jag städar. Bara när någon ska sova hos mig. Och så är även fallet idag. Fina Emma kommer snart och vi ska ha det jättebra! Imorgon åker vi och Erica till Ullared. Är sjuuukt pepp, hoppas vi hittar mycket fint! 

do you prefer gold or silver?

                                            
                                             

Humorn när den är som bäst!

                                  
                                
                                
                              skrattar för mig själv...
 

Idag har varit en bra dag. Hälsade på på (två gånger?!) min gamla praoplats. I åttan så praoade jag på ett dagis i Lund. Trivdes jättebra där och har hälsat på några gånger efter det. Alltid lika kul! 
När jag kom hem så somnade jag nästan på direkten, hihi. Har även haft lite minispa och ska fortsätta med det nu! 

Kakmys!

 
 
Har haft kakmys och sett solsidan med Emmi, hihi. Sen blev det några William Spetz avsnitt medans Emmi sov på min arm, så söt!

Most nights I don't know, anymore.

                            
 
Sitter i min sköna säng och lyssnar på Kings & Queens av Urban Cone. Idag var jag och mamma hos min mormor. Åt mycket gott. Ikväll så ska jag och fina Emmi ha myskväll och äta kakor, hihi. 
 
                                                      Search for yourself, by yourself.
                                                      Do not allow others to make your path for you.
                                                      It is your road, and yours alone.
                                                      Others may walk it with you,
                                                      but no one can walk it for you.

Raindrops keep falling on my head

Om ni någon gång känner er lite nere så lyssna på denna sång: 
Raindrops keep falling on my head av B.J Thomas
Tycker den är söt, och den gör alltid mig glad!
 

somliga går med trasiga skor

 
 
Har kommit hem från Bohuslän nu. Trots begravningen så har jag haft det trevligt! Jag sov hos min bror och imorse satt jag framför brasanoch myste. Märks att julen är på väg. Kallt som fan och såg till och med lite snö i torsdags. Blir alltid så lycklig när jag ser den första snön, typ det mysigaste ögonblicket. 
 
Nu har mitt höstlov officielt börjat, underbart! Min vecka ser väldigt bra ut och än så länge ska jag göra detta:
¤ Hälsa på hos min gamla praoplats
¤ Emma (kanske Erica) kommer tisdag. Emma ska sova över! 
¤ Åker till Ullared med Emma och Erica, jippi! 
¤ Hoppas det blir massa kvalitets tid med min fina power puff flickor, fniss! 
Ser fram emot denna vecka!

Fredag!

 
Är hon inte gudomlig? 
 

Gick upp i ottan imorse för att komma fram lagom till begravningen i Bohuslän. Det var sorligt men fint! 
Efter det så åt vi hos släktingar och hade trevligt och resten av dagen har jag umgåts med söta Matilda. Det märks att hon känner igen i sin faster nu (mig). Hon bor ju i Stockholm så träffar henne inte så ofta men nu märker jag att hon vet vem jag är. Hon sa till och med mitt namn idag för första gången. Blev så glad, hihi! 
 
Hoppas ni har haft en bra dag?♥

Om du går så finns jag inte mer.

 
 
Köpte denna blus på Cubus idag! Tycker den är så fin med blommorna. Dessutom så var det 30 % så den kostade bara 104 kr! udda pris haha ;)  
Blev riktigt nöjd! 

Fika med sis!

 
 
 
Trodde igår att denna dag skulle bli bra och rätt hade jag! Har varit glad hela dagen och det känns så skönt! Efter skolan så träffade jag syrran och tog en fika på Sköna Bönor i Lund. Tog en Chai Latte, tyckte att det passade perfekt till detta kalla höstvädret. 
Imorgon så åker jag + mina föräldrar till Bohuslän för att gå på min gammelfasters begravning. Känns jobbigt men ser fram emot att få träffa trevliga släktingar. Köpte en fin blus som jag tänkte ha på begravningen, visar bild senare! <3

Jacka!

Ska invenstera i denna fina jackan, så kallade hästjackan. Just denna finns på Bubbelroom, Vero Moda och Vila (märket är Vila) Tycker att dessa jackor är så stilrena och snygga! 
 

lyckliga gatan

 
Fin bild på mig och min finfina vänner! Dock fattas Emma och Elina...
 
 
Har varit faktiskt en riktigt bra dag. Skolan gick bra, hade simning på gympan som gick toppen och köpte en fin leksak till brosdottern. Dock så glömde jag dextro (druvsocker) till dansen så kunde knappt vara med, oops... 
Nu har jag gjort min spanskläxa och ska gå snart gå coh lägga mig. Känner på mig att morgondagen också kommer vara bra! Visst är der skönt att kunna känna så? :) 
 
p.s tycker att alla ska checka min kära kompisar Philip och Kaspars blogg. Så djup och vältänkt blogg! 
 
 
 

Höstdag!

Det blev lite spontan fotografering idag efter maten för mig och Tilde. Erica hade kameran med sig idag så det blev fina bilder i det mysiga höstvädret! 
 
 
 

Torka aldrig tårar utan handskar

"du vet väl om att du är homosexuell?"
 
Säger som alla andra. Se den! En av de finaste serierna någonsin♥ 
 

#diabetessnack

Min fina vän Emma har ett projektarbete pågende på sin skola LBS som går ut på att påverka något i samhället. Emma har valt att jobba om diabetes, som vi båda har, och ska dela med sig av sin kunskap av diabtes och vad diabetes egentligen är. Tyvärr är det många som inte har en susning om vad diabetes innebär. På hennes Twitter, HÄR, så kan ni läsa om diabetes.
Följ, retweeta, kommentera eller bara läs vad det är hon har skrivit.
Make a change!  

Jag följer dina gnistor under tunga moln.

Lägger upp en bild på min fina tröja som jag hade på mig i skolan. Älskar färgerna!
 
Nu när hösten är här så vill jag bara köpa fina stickade tröjor. Vill gärna ha en vinröd tröja. Vill egentligen ha allt som är vinrött, hihi. Köpte faktisk en vinröd halsduk + ett svart stickat pannband i förra veckan.  Båda från Gina Tricot! Som sagt, vinrött och stickat faller mig i smaken! :) 

Dagens låt!

 
Känner ni igen den? Om inte så kan jag berätta att det är BikBoks nuvarande reklamlåt. Riktigt bra! 

Höst!


Creep

But I'm a creep, I'm a weirdo. What a hell I'm I doing here. I don't belong here. 
 
För kanske 3 år sen så detta min favortilåt under en sommar. Min bror visade den för mig när vi var i vår sommarstuga. Han sa till mig; Kajsa, de som sjunger denna heter RADIOHUVUD! haha kass humor vi har ;) 
Iaf så tänkte jag lägga upp den här, tycker fortfarande att den är riktigt bra! 
 
 

Jag ser dig.

 

STS-Reunion 2012


Fick träffa min fina kompisar igen, skrattade mycket och hade det mysigt på Lisebergshallen. Kom till Göteborg vid 6-tiden, hade kul, åkte hem 5 timmar senare, kom hem halv 5 imorse. Intensiv resa! Tur att man har en fin kompis som underhåller en på bussen :)
 
Idag ska jag bara ta det lugnt i min säng och lyssna på fin musik. ♥

Original och Cover

Håller på med ett musikprojekt i engelskan. Välj en låt som är speciell för dig och skriv om den och den/de som har gjort den. Jag skulle egentligen välja "Korallreven och vintergatan" av Markus Krunegård. En väldigt speciell låt för mig för jag och finaste Jessica lyssnade på den i Torquay en fin och solig dag! Men den är ju på svenska så valde istället "Your song" av Elton John, den är inte speciell för mig men så sjukt fin. Dock vet jag inte vilken som är finast, originalet eller cover från Moulin Rouge? Vad tycker ni?
 
 
 
 

Vart du än går.

    
 
Min kväll i bilder.
En fin promenad, nostalgi med Petville och skrattat åt världens roligaste Fb-sida; Nej Tack! Till människor i Svergie, haha åh! 
 
Imorgon bär det av till Göteborg för Sts-Reunion, intensiv resa kan man säga. Åker 14:30 och kommer hem ungefär 12 timmar senare. Skulle helst viljat stanna där längre men det får blir någon annan gång! 

Mänsklig värme, snälla kom närmre.

Fredag fredag fredag, whoop whoop. Så skönt. Imorgon ska jag och Emma till Göteborg för Sts- Reunion. Det ska bli kul att träffa alla kompisar igen :)
Igår var jag på bio med syrran, vi såg "En oväntad vänskap". Den var faktiskt riktigt bra! Innan bio så köpte jag och Emma, från klassen, godis och satte oss i en park och myste! 
 

Go o gla kexchoklad

Sitter i entrén på skolan med Emma och Elina och äter kexchoklad. Vi har precis slutat, har haft spanska och där pysslade vi. Vi gjorde fina pinator, såna "ballonger som man slår på och så kommer det godis ur dem, iaf sådana gjorde vi och de blev superfina! 
 
fina töser på matten!
 
Ska sedan gå till min syster och hennes man och firas hans födelsedag. Kalasdax, hihi! 
Men ska nu vara duktig och göra läxa. hörs sen :)

i like the night sky


searchin' my soul

så här ser den fina stickade tröjan ut som jag köpte på Gina. Den är inte så lång, lite under navlen. Den är härligt gräddvit och jättemysig! 
 
 
Förresten var det någon som såg på Ally McBeal när det hade sin guldtid? Då kommer ni väl ihåg introlåten till serien? älskade den för ett antal år sen ;)
 
 
 

take my hand and walk with me

 
åhh, är så sugen på att dansa just nu. Gå på en riktig härlig fest och dansa långt in på natten med främlingar. 
 
Hello. 
Hade en väldigt enkel dag. Slapp sista lektionen så jag och Erica tog en liten runda på H&M, Cubus och Gina. Jag köpte en fin stickad tröja på Gina, bild kommer senare ikväll. Efter det så gick jag till en second hand butik för att köpa en LP-skiva till min syrras man och tog sedan bussen hem. Sitter nu hemma och kolla på the middle. Åh Brick asså, sötaste killen finns väl inte, hihi!
 

Vill ha


Lägg din hand mot min kind.

   
 
Har tagit det riktigt lugnt denna dag. Mina helger blir mer och mer slappiga. Gör i princip inget, ändå skönt ;) Men ska ta mig i kragen och göra lite läxa. Lite engelska och spanska, inte så farligt!  
 

danielwellington.com

Åh, vackra klockor som jag vill ha på min arm!
 

I think I finally had enough!

Hello. 
Har varit sjuk sen i torsdags, magsjuk... och har därför inte orkat blogga. Men mår bättre nu och är sugen på en vinterjacka! Det börjar ju bli ganska kallt och jag har inte någon riktig vinterjacka så är på jackt efter en sån. Kollade runder på nätet och hittade några som jag tyckte var fina! 
 
  
Ni hittar jackorna HÄR 
 
  
 
 
 
 

var ju bara tvungen!

haha, asså åh jag önskar att jag levde på 80-talet!
 
 
 
 
 

När du går så måste du ha ett mål.

one night in bangkok and the world´s your oyster... 
Ny låt som har fastnat på huvudet. 
 
Idag var det matteprov på schemat, gick väl sådär men gjorde mitt bästa. Vi har filosofiprov på torsdag så har nördat det nu i några timmar och kan det hysfat bra. Borde egentligen göra lite mer ikväll men det är ändra saker som också måste göras. Jag måste städa lite i min garderob (kaos nr 1) för det kommer en kille från försäkringskassan och ska kolla så allt bra med vårt hus, alltså måste han in i kaoset. Får panik bara jag tänker på det, tycker synd om han! Sen så ska jag även klippa min lugg, det är skolfotografering imorgon så måste se snygg ut ju! 
Idag kände jag mig fin i min outfit. Ljusa jeans, fin blommig blus och halsband. Ni får en dålig bild på blusen och halsbandet :) 
 
Ha en bra kväll! 
 
 

HAHA

märkte precis att mitt förra inlägg är skrämmande likt Ericas senaste inlägg. Var faktiskt inte min mening, såg det efteråt. Ändå lite komiskt ;)

Måndagsmys!

 
 
Sover hos min bror inatt. Och vi har firat att måndagen är över med popcorn, alltid trevligt! Fick ett trevlig brev idag som innehöll mitt studentkort, äntligen! Nu ska det utnyttjas väl!
Imorgon är det matteprov på schemat, är verkligen inte redo men det fixar väl sig. Men borde sova nu så jag är lite alert när provet ska göras.
Godnatt! 

Dagens låt!

fin låt, nya favoriten.
 
 

Run to the hills, run for your life!

Har haft den låten i huvudet sen igår kväll. Till slut blev min dator en trumma och jag rockade loss...
 

Även denna söndag har blivit en riktigt slappedag. Fast har gjort lite läxa också, så lite duktig har jag allt varit ;) 
Imorgon så har jag sovmorgon. Vår filosofilektion är inställd så börjar inte för ens 11:05, känns underbart. Ska utnyttja de n extra sovtiden till max!
På fredag så ska jag förmodligen bygga mina naglar. Har längtat så mycket efter att kunna göra det igen. Hoppas det blir bra. Ska göra det i Staffanstorp på salongen Gabriella & CO. Annat som händer denna veckan är att jag ska på bio med min syrra på torsdag, vi ska se En oväntad vänskap. Och efter det så bjuder hon mig på middag, bästa systern! Imorgon så ska jag sova hos min bror. Båda mamma och pappa är borta över natten och jag vill inte sova själv så brodern blir räddningen ;) men det viktigaste som bör hända denna vecka är att min lugg måste klippas, usch så lång den har blivit. Ser typ inget längre, haha. 
Ska hoppa in i duschen nu och sedan krypa ner i sängen och kolla på Private Practice! 
 
Ha en bra kväl! 
 
 
lite för lång är den väl allt?
 
 

Hur långt man än har kommit, är det alltid längre kvar

vet faktiskt inte vad jag ska skriva, trots att jag har varit frånvarande sen i torsdags...eller jag gjorde jag ett inlägg igår?
 
aja, igår var det den stora insparkfesten på slagthuset. Hade höga förväntningar, blev dock oerhört besviken. Det var inte alls som jag hade förställt. Det verkade inte som att de var så många som tyckte om det, vilket var synd eftersom alla hade längtat till det. 
Idag har jag inte gjort någoting alls. Sov länge och har bara slappat framför datan. Det behövs sådana dagar ibland. 
Just nu så går jag i genom gamla spotifylistor bara för att fördriva tiden. Är inte alls trött, har väl vänt på dygnet. 
Nu ska jag åtminstone försöka sova. 
Godnatt! 
 
bild från igår (fredags)
 

Ninth Challenge - 5 favoriter på tallriken

 

Fynd från Gina Tricot - Visst är den fin?


jag är en nattmänniska and I like it

Som sagt gillar att vara uppe till klockan 3 och bara typ se på filmer. Kanske inte det bästa när man har skola imorgon, prov dessutom. Men ett avsnitt till av Private Practice blir det allt! 
Imorgon ska jag passa syrrans hund Max, vi ska slappa och ha det mysigt, Överväger om jag ska vara lite duktig och göra läxa samtidgt, får se. På fredag är det inspark, ska bli awesome! Vet dock inte vad jag ska ha på mig än och får lite ångest över det... 
Ska utergå till Private Practice igen, godnatt!

Eight Challenge - 5 favoriter från garderoben


På väg till gympan!


Sakerna jag fick igår!


Glad tjej!

Hello bloggläsare! 

Ska börja plugga till psykologiprovet nu, drygt men det behövs. Måste även göra lite filosofiläxa :/ men det blir bättre efter läxan. Ska krypa ner i min säng och se på Private Practice. Mina kompisar gillar inte mig längre, de tycker att jag tjatar för mycket om Private Practice, haha! Men asså allvarligt en psykopatisk kvinna skar ut en bebis ur en annan kvinnas mage. hur spännande är inte det?! Jag faller för det iaf ;) 
Resten av dagen med tjejerna var mysig, vi tog det mest lugnt. När jag kom hem så lagade jag mat till mig och mamma. Hon och pappa har varit i Budapest över helgen, har saknat dem. Jag fick lite presenter av dem: Tvål och bodylotion från Bodyshop som luktar himmelskt och ett armband! Har även fått mitt iphoneskal som jag beställde i förra veckan. Det är superfint, är väldigt nöjd! Visar bild sen :) 

Nu ska jag fortsätta med läxan, hörs sen! 
 
p.s vet att jag har inte har gjort denna dagens challenge heller (är ju sämst på detta) men har faktiskt inte tid just nu, imorgon så ska jag göra det lovar. Då göra jag även nr 6! :) 
 
 

Bästa Kajsa <3

 
fina, bästa kajsa! <3


 

Little Talks

 
 I wish that I could fly
Way up in the sky
Like a bird so high
Oh I might just try, oh I might just try
 
Godmorgon! 
 
Vi har precis ätit frukost och nu sitter vi med våra datorer. Vi hade det väldigt trevligt igår, åt god mat och skrattade mycket! Om några timmar så ska vi alla ta bussen hem, förutom Tilde då ;)  Väl hemma så ska jag ha superkul och plugga till psykologiprov. Kul med samhäll beteende... nä men vi har det faktiskt ovanligt lugnt än så länge men det kommer väl komma en storm med läxor snart ;) 
Förresten ska kanske säga att jag har studiedag och inte skolkar, haha. Tycker dock att vi kunde varit lediga igår med... 
Innan vi åker hem så ska äta av Emmas goda kaka, mums! 
 

Morgonstund har guld i mund!


Måndags

Hello. 
 
Efter skolan idag så åkte jag till Veberöd och träffade tjejerna. Vi åkte sedan till Blentarp där Tilde bor. Vi åt på resturaung. Jag tog Fläasfilé "Oscar", den var väldigt god. dyr dock! 
Nu spelar vi singstar, Emma och Erica sjunger mot varandra. Väldigt talangfulla! ;) 


Seventh Challenge - Min bästa resa

Vet att jag hoppar över nr 6 nu men kan inte göra den på lektionen. Jag ska göra den innan sista challenge, vet dock inte när ;) 
 
Min bästa resa var nu i somras när jag åkte till Torquay på språkresa. Är svårt att beskriva hur fantastiskt det var men ska försöka. 
Jag åkte från Kastrup till Paris. Där träffade jag mina underbara vänner för första gången! Det var helt otroligt. Vi åkte även till Dinseyland. Kände mig som en 5-åring ALL OVER AGAIN! allt var så gulligt och fantastiskt. Vill dit igen! 
Vi åkte till Torquay någon dag senare. Det var en jävlig kul bussresa. Men det tog 12 timmar typ, ganska drygt. 
Torquay var amazing. Har aldrig haft så kul som jag hade under de 3 veckorna! Vi gjorde massa saker. Tyvärr så har jag glömt mycket. Men vi åkte till andra städer för att utforska dem.  Kommer inte ihåg något mer just nu, hjärnsläpp. Men vi åkte till akvarium en gång och var på en jättefin strand som vi tog över och ritade på ;) 
Vi gick på discon där det var så jävla mycket folk. Det blev jävligt varmt om man säger så, haha.
På vägen hem till Sverige så var vi London. Vi gick på Madame Tussauds och shoppade.   
Men ja kommer ju tyvärr inte på så mycket mer men det var defenitivt det roligaste som jag har varit med om. Till alla som tvekar, ÅK ÅK ÅK!! :) 
PARIS:
  
 
Torquay: 
 
 
London: 


 
 

 
 
 
 

Retorik - lika tråkigt som det låter...

sidan 4 -  latinska ord. Blää urtråkigt med svenska.
 
Har haft gympan innan och när vi kom till matsalen och så upptäckte vi att det inte fanns mat till alla, haha. Det var dessutom äcklig mat. Usch ska sluta klaga ;)
Vi slutar snart och då ska jag hem, packa och sedan åka till Veberöd för att träffa mina tjejer. Vi ska ha sova-överparty hos Tilde som bor i Blentarp. Och imorgon så ska vi ha lite "fotostudio" och det är Erica som håller i kameran. Ska bli riktigt kul! Berättar sedan ikväll var vi har gjort. Ska uppdatera nu, sämsta uppdateringen denna helg. Men har haft fullt upp. Emma och Emmi skulle sova hos mig i fredags men på kvällen fick jag ett samtal av min faster och hon berättade att min gammelfaster hade dött. Var väldigt jobbigt eftersom jag stod henne nära. Men så är det ibland. Och hon hade ett väldigt bra liv :) men aja jag sov hos min bror istället den natten. Och sen i lördags var jag på inflyttningsfest hos min kusin och hans sambo. Träffade min andra kusiner, min farbror,hans fru och massa nya  också. Det var väldigt trevligt! 
Nu har ni fått en lite info om helgen :) btw, mina kompisar är sjukt söta eller hur?? 
 

RSS 2.0